Fredag d. 31. august holder Egedal Centret Open-by-Night, med masser af musik, god mad, høj stemning.
Alle butikkerne i Egedal Centret holder åben til kl. 22 og de bugner med gode tilbud, så hold øje med Lokalavisen som udkommer tirsdag d. 28. august.
De musikalske bidrag sørger Torben Lenager & The Roosters som spiller fra kl. 18:30 – 21:30 på Centertorvet ved Kvickly.
På Søløvetorvet ved Netto får vi besøg af TenFour.
Torben Lendager & The Roosters er navnet på bandet med danmarks ældste teenager i forgrunden, nemlig Torben Lendager som mange nok vil huske fra de gode “gamle” idol dage. I 1970’erne serverede orkestret Walkers det ene store hit efter det andet. Hvem husker ikke: “Little Kitty, Shalalala, Forever together samt Fire” for bare at nævne et par stykker.
Forsanger var Torben Lendager. Han fik mange pigehjerter til at banke, og der blev ikke sparet på energien, når han optrådte.
I dag har Torben Lendager et fast samarbejde med The Roosters som i mange år har spillet et utal af koncerter over hele landet, og er garant for det musikalske lydtæppe med deres store musikalitet og flotte vocal arbejde.Det er rutinerede folk med mange års erfaring på den danske musik scene. Tilsammen danner de Torben Lendager & The Roosters hvor repertoiret er sammensat af numre fra Walkers tiden, Torbens egen solo karriere samt div. cover numre.
Danseorkestret TEN-FOUR har tilrettelagt deres musik efter moderne virksomhedsprincipper, og der tages hensyn til alle aldersgrupper samt en meget varieret musiksmag blandt publikum.
Dette indebærer at synliggøre bandets kunnen via relativ målgruppe, demo-cd, hjemmeside med links til presse og billedmateriale samt repertoireliste, professionelt lyd- og lysanlæg samt fastprissystem og skriftlig aftalebekræftelse.
Danseorkestret Ten-Four blev dannet i 1991 og består af:
Anders Wedel, Troels Jakobsen & Liv Beck.
Disse mange år på den danske musik-scene samt individuel uddannelse og træning, danner baggrund for en stor rutine og variation i repertoiret, der sikrer et vellykket arrangement.
Repertoiret indeholder hit’s fra 60’erne og frem til i dag og baserer sig på dansk & engelsk samt pop & rock musik.
Bandet spiller i hele landet, men dog hovedsageligt øst for Storebælt og har optrådt lige fra glassalen i Tivoli og Club Danmark Hallen for 2000 gæster, til Lillevang Forsamlingshus.
Der er selvfølgelig også rig mulighed for at få stillet både sin sult og tørst. På Centertorvet sørger Kvickly for både grillmad og drikkevarer, og Centerslagteren har tændt den store grill på Søløvetorvet, hvor Diskotek X sørger for kolde fadøl og sodavand. Centrets øvrige restauranter og cafeer er naturligvis også klar, og man er er meget velkommen til at f.eks. tage sin pizza med til et af torvene og nyde musikken.
God fornøjelse og vel mødt i Egedal Centret.