70 butikker – Bus & S-tog lige til døren – 1400 Gratis P-pladser

Smoke-It åbner ny butik onsdag 28. juni

Butikken er en del af den landsdækkende kæde, som er specialiseret i dampudstyr og væsker. Sortimentet omfatter elektroniske cigaretter, MODS, designervæsker, grej til selvbyggeren m.m. Kom ind og få en god snak med vores venlige ekspedienter, som er eksperter i alt inden for damp og vaping. Her kan du få personlig vejledning om netop dine behov eller bare få stillet din nysgerrighed.
Vi glæder os til at byde alle kunder velkomne i vores nyeste butik!

Vero Moda bliver til ONLY

Torsdag d. 6 april. Kl. 9.00 åbner ONLY i Egedal centeret. Der vil være 25 % på hele butikken (gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer og kampagne varer). Ydermere vil der være guldskort til de hurtige. De første 25 kunder vil få udleveret et guldkort som giver 40 % på hele butikken. ONLY kommer med et frisk pust og de nyeste forår og sommertrends, så kig forbi til en festdag.

Vi glæder os utrolig meget til åbne i Stenløse og ser frem til en dejlig åbningsdag.

Loppegiganten

Her kan du gå på jagt  i de mange spændende sager, som er til salg, og det er det blot at besøge os ligesom enhver anden butik. Der er noget for enhver smag, da vi både har brugte sager, loppeguld, hjemmelavede ting og ubrugte varer fra butikker og webshops, som sælger ud af f.eks. rester eller vareprøver – og der bliver sat nye varer til salg dagligt.

Hvis du vil sælge, lejer du en stand i minimum en uge af gangen og så får du udleveret stregkoder, der er registreret på dit kundenummer og dermed passer til din stand. På dine stregkoder er der plads til at skrive pris, og du bestemmer selv, hvad dine ting skal koste. Når du har lejet en stand kan du naturligvis frit fylde op, som du har lyst til, når der bliver solgt varer i løbet af perioden.

Alt hvad du sælger for bliver sat direkte ind på din konto, minus 15%, som Loppegiganten tager i kommission for at formidle salget. Udbetaling fortjeneste sker direkte på din Dankort ved lejeperiodens slutning eller undervejs, hvis man ønsker det.

Discount Store åbner onsdag den 24. februar

Onsdag, den 24. februar, kl. 9:30 åbner Discount Store en butik i Egedal Centret nr. 11.

I anledning af åbningsdagen byder vi vores kunder på morgenbrød og kaffe.

Vi glæder os til at hilse alle kunder velkomne i den nye butik i Egedal Centret. Vores sortiment omfatter produkter alt fra personlig pleje, kosmetik, daglig- og forbrugsvarer, legetøj, rengøringsartikler, værktøj, mobiltilbehør, fest- og gaveartikler.

Butikkens vareudbud har fast lav pris.

Discount Store har altid rabat på priserne.

UA-72971612-1