Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mød disse hundeeksperter fra kl. 11

Renate Gregersen – Mantrailing på Centertorvet

Sara Nørgaard – Nosework på Midtertorvet

Ganløse Dyreklinik – Sundhedstjek på Søstertorvet

Aino Pedersen – Eksamineret adfærdsrådgiver på Søløvetorvet 


Tag hunden med!

KOM & PRØV De forskellige aktiviteter

Mantrailing er personeftersøgning for familiehunden, og kan udføres af alle hunde i stort set alle aldre.
Mantrailing giver hunden lejlighed til at bruge sin fine næse, den lærer at arbejde selvstændigt, vi lærer at aflæse vores hunds signaler og at samarbejde bedre med hunden.
Forsigtige hunde får mere selvtillid og alle hunde får brugt deres hjerne og krop.
Hundene er altid i line, og der er én hund på ad gangen.

Det gælder om at hunden skal lære at finde en bestemt person ud fra den persons fært (duft).

Renate Gregersen demonstrerer Mantrailing i selve centret, og giver gerne info om sporten og træningsmuligheder. Renate har siden 2003 arbejdet med belønningsbaseret markørtræning, og har opnået mange flotte resultater med sine egne hunde, både i Rally lydighed, DKK Lydighed, Heelwork to Musik og Dogdancing Freestyle. Hun har konkurreret både i Danmark og i udlandet, og har været udtaget til det danske HTM landshold både til Europæiske og Nordiske Mesterskaber

Nosework er hobbyudgaven af narko- og bombehundenes arbejde. Det er en hundesport hvor alle hunde kan deltage, fordi det handler om at hunden bruger sin primære sans – NÆSEN.
Publikum vil blive guidet igennem et kort forløb, også med egen hund, som vil introducere både hund og fører til Nosework, så det er nemt at gå til, og derudover er det sjovt.

På Hundens Dag vil Aino fortælle lidt om hundetræning med positive metoder – om den teori, der ligger bag, og hvorfor det er så vigtigt at vide noget om indlæring, når man skal træne sin hund og forstå dens adfærd i hverdagen.

Aino har sine tre springer spaniels med og vil demonstrere nogle af deres færdigheder primært med henblik på at vise den glæde og frivillighed, de forbinder med træningen. Træning skal være sjovt – både for hund og fører!

Aino Pedersen er eksamineret hundeinstruktør og adfærdsrådgiver og driver firmaet Du & din HUND, som har træningsplads på Råbrovej 36 i Smørum. Du & din HUND tilbyder forskellige hold til familiehunde – bl.a. hverdagslydighed på flere niveauer fra hvalp til voksen hund, indkaldshold, jagttræning, rally og nosework.