70 butikker – Bus & S-tog lige til døren – 1400 Gratis P-pladser

Egedal Centerløb

Egedal Centerløb....løb for hele familien.
Igen i år afholder vi Egedal Centerløb sammen med SØAM. Det sker lørdag den 9. september med start kl. 9:30 fra Centertorvet.
Der er flotte præmier til den hurtigste mand og kvinde i 5 km og 10 km, og der er medaljer til alle børn.
Kvickly har sørget for vand og frugt til alle deltagerne og Skjold Burne sponserer softice til alle børneløberne, som også får en medalje af Sportmaster.Der trækkes endvidere lod på løbsnummeret med flotte præmier fra mange af Egedal centrets butikker.
Tilmelding sker påSØAM’s hjemmeside www.søam.dk. Det koster kr. 75,- pr. voksen og kr. 50,- for børn. Heraf går kr. 25 ubeskåret til Natteravnene i Egedal.
Man kan også tilmelde sig på dagen, så koster det dog et ekstra gebyr på kr. 25,-

loppemarked

Vi holder loppemarked hver den første søndag i måneden i perioden april til og med oktober, dog ikke i juni måned. Næste loppemarked er søndag den 1. oktober.

Hvis du vil deltage skal du tilmelde det ved at sende en mail til info@egedalcentret.dk med navn og telefon nr. Hvis du har specielle ønsker om placering er du velkommen til at skrive dette i din tilmelding. Det koster kr. 200,- i form af et gavekort at deltage i loppemarkedet. Gavekortet købes i centerkiosken og kan frit benyttes i mange af Egedalcentrets butikker.

Ønsker du ikke en stand, men vil ned og se om du kan gøre et godt fund, foregår det som nævnt hver den 1. søndag i måneden fra kl. 10-15.

Open-by-Night. Fredag den 1. september

Fredag den 1. september holder Egedal Centret Open-by-Night med underholdning for store og små samt masser af gode Open-by-Night-tilbud lige til kl. 22:00

På Centertorvet ved Kvickly kan man fra kl. 19:00 opleve SHU-BI OR NOT SHU-BI  - en forrygende koncert med to af dansk rocks vittigste hoveder, de originale Shu-bi-dua medlemmer Claus Asmussen og Bosse Hall Christensen. Foruden Claus og Bosse består bandet af Karsten Lagermann, John Sørensen og Klaus Poulsen som bestemt heller ikke holder sig tilbage. De leverer et show fuld af nostalgi, fis og ballade med afsæt i autentiske Shu-bi-dua numre fra de gyldne år, 1973-1982. Med humor, kærlighed og fandenivoldskhed leveres de legendariske hits sammen med en stribe af periodens mere ’hemmelige’ numre... naturligvis tilsat masser af gags, skæve anekdoter og gakkede shownumre. Gå ikke glip af en unik oplevelse, men vogt jer for efterligninger; ”Vi’ de eneste Shu-bi der dur!”

På Søløvetorvet optræder trioen DE GRÆD TRIO fra kl. kl. 18.30. De Græd er det særegne navn på det københavnske orkester, der har som sit speciale at fortolke populærmusik i et akustisk og ekslusivt univers, der kæler for øret, rykker i hofterne og bringer (glædes-)tårerne frem blandt publikum. Repertoiret består af klassikere, evergreens og perler fra glemte sangskatte. Musikken fremføres i et organisk lydbillede skabt af kontrabas, akustisk guitar og sang. De Græd består af Jesper Stilgren på vokal, David Springborg på guitar og Niels Ovesen på kontrabas.

DET’ FOR BØRN (kl. 17-21) Piraterne indtager Egedal Centret med sjov og spas, konkurrencer og en masse pirateri. På deres vej mod centret, fandt de verdens 9. dygtigste ansigtsmaler (Helene Rantzau), som piraterne blev helt fascinerede af, og da de var lige ved at være fremme stødte de på ballontwisteren, som kan twiste de aller farligste ballonfigurer.

Der vil som sædvanligt også være masser af muligheder for at få noget at spise og drikke. Kvickly serverer lækker grilmad på Centertorvet, og Centerslagteren har sat sin store grill frem på Søløvetorvet. Centrets øvrige restauranter har naturligvis også åbent og er klar til at stille din sult

... Så vel mødt til en fornøjelig aften i Egedal Centret!

Børnekupon

Igen i år sælger vi vores populære børnekupon. Den bliver solgt for kr. 50,- fra mandag den 3. juli (så længe lager haves) og kan indløses frem til og med lørdag den 5. august hvor vi holder børnedag med en masse aktiviteter for børn.

I år har kuponen en værdi på ca. kr. 370,- så det er en god forretning at købe den. Dette års kupon indeholder både legetøj og noget at spise og drikke.

UDSOLGT!

UA-72971612-1