70 butikker – Bus & S-tog lige til døren – 1400 Gratis P-pladser

Rock Nalle

NALLE & HIS CRAZY IVANS Danmarks førende rock- og soulsanger Nalle er efterhånden lige så kendt for sine fortolkninger af blues- og rootsmusik. Det er blevet til tre fremragende plader fra Theessink, Nalle & Møller, hvoraf to har opnået hæderen ”Årets Danske Blues Album”. I 2008 blev det til endnu et trio samarbejde: ”Chapel Hill” – et helt specielt samarbejde mellem de amerikanske bluesstjerner Kent ”Omar” Dykes og Magic Slim Med uforfalsket spilleglæde i en afslappet stemning er tre store sangere samlet omkring en helt nede jorden fortolkning af en række dybt originale udgaver af kendte og ukendte bluessange. Et samarbejde, der har høstet mange anmelderroser, og som har vakt opmærksomhed i den internationale bluesverden. 2009 Nalle har nu sin helt egen trio/kvartet : NALLE & HIS CRAZY IVANS Trioen har optrådt overalt i hele Danmark og har ligeledes optrådt ved flere lejligheder i udlandet, både i fjernøsten + Frankrig Spanien Tyskland England Canada , Italien og Norge. Det var efterhånden et publikumskrav, at også denne trio/kvartet blev dokumenteret på plade : I 2009 kom så det Grammy det nominerede album . BACK TO THE ROOTS fra 2009 - CLOSER TO THE BONE kom 2015LINE UP: Rock Nalle: Vokal/guitar
 Ivan sand : Guitar / Vocal
 Henning Kaae : Guitar
NALLE BIO :

Nalle alias RolandLyhr Sørensen er født i 1943 og startede sin musikalske karriere med gruppen "Teddy Bears", der hentede sin musikalske inspiration fra Fats Domino, Litlle Richard og Jerry Lee Lewis. Vor Nalle er intet mindre end en kæmpe legende i dansk rockmusik. Fra kopien af "In the Midnight Hour" over "Jeg kan li' store babser", "Go'e gamle fru Olsen" og "Amanda" til "It's a Wonderful Life" (cd udgivet i 2003) er der én knaldrød pigtråd: den smukkeste dybt følsomme soulstemme på denne side af Mississippibæltet! Og Nalle har som få levet the blues ... Hans comeback på den danske rockscene var der næppe nogen, der havde troet muligt. Ingen kan som Nalle levere en liveoptræden med så stor følelse og intensitet og adskillige koncertgængere og arrangører har måtte overgive sig til Rock Nalles varme og sympatiske optræden. Rock’n’roll ikonet Nalle har de sidste 10 år foretaget en bemærkelsesværdig fornyelse af karrieren. Førhen var han kendt for sine danske fortolkninger af klassiske rock’n’roll sange. Nu er han kendt for sine fremragende fortolkninger af klassiske amerikanske roots- og bluessange. Det er blevet til tre fremragende plader fra Theessink, Nalle & Møller og senest er han aktuel med den ”Chapel Hill” – et helt specielt samarbejde mellem de amerikanske bluesstjerner Ken ”Omar” Dykes og Magic Slim og danske Nalle. Et samarbejde der har høstet mange anmelderroser og har vakt opmærksomhed i den internationale bluesverden.

Fastelavn i Egedal Centret

Lørdag d. 10 februar 2018 kl. 11. slår vi katten af tønden i Egedal Centret.

Deltagerne deles op i tre aldersgrupper. 0 - 6 årige slår katten af tønden på Centertorvet ved Kvickly. Her vil der være to tønder.

De 7 - 10 årige gør det på Søløvetorvet ved Netto, og endelig vil dem der er over 10 år gøre det på Midtertorvet.

Slagets gang styres på vanlig vis af FDF spejderne fra Stenløse/Veksø. Det er også dem der kårer den bedst udklædte i hver aldersgruppe, som hver vinder et gavekort til Legekæden. Der er selvfølgelig også præmier til både kattedronning og kattekongen i hver aldersgruppe.

Efter tøndeslagningen uddeles der fastelavnsboller og chokolademælk til alle deltagende børn. 

Julen 2017 i Egedal Centret

 
Lørdag den 2. december kl. 10:30 - 14:30
Juletoget kører gennem centret med start ved Netto.

Søndag den 3. december kl. 10:30 - 14:30
Vind flotte gaver i nissens lykkebod på Centertorvet ved Kvickly.


 
Lørdag den 9. december kl. 10:30 - 14:30 
Lav din egen bamse i bamsefabrikken på Midtertorvet.

Lørdag den 9. december kl. 10:30 - 11:15
Bubber underholder sammen med tryllekunstneren Gustav Lauesen og sangerinden Louise Dubiel. Det sker på Søstertorvet.

Søndag den 10. december kl. 10:30 - 14:30
Bag julekager i julebageriet på Søløvetorvet.Lørdag den 16. december kl. 10:30 - 14:30 
Julekarrusel på Søløvetorvet.

Søndag den 17. december kl. 10:30 - 14:30
Dekorer dit eget honninghjerte på Søstertorvet.


 
Lørdag den 23. december kl. 11:15 
Jul i Egedal. Kom og hjælp Ege med det sidste julepynt, så han kan blive ligeså fin som et rigtigt juletræ. Juletoget Futte kører børnene rundt i centret.

Vi får selvfølgelig også besøg af julemanden og hans familie som vil besøge Egedal Centret på forskellige tidspunkter i december.

Lis og Per synger julen ind

 
Til konceptet ”Gang i Danmark” er det tydeligt, at musik for det modne publikum i alle aldre, trækker folk til. Nu glæder ”Gang i Danmarks” sig til at høre Lis & Per synge et udvalg af egne og klassiske julehits. Der vil helt sikkert blive rig mulighed, for at synge med i en dejlig julestemning.
Lis og Per er jo om nogen et par, som har flyttet grænser med hensyn til Dansk Populærmusik, de har udgivet i nærheden af 50 CD produktioner og et væld af Singler. Ved læsning af lister fra NCB kan man se, at de er repræsenteret på mere end 100 udgivelser, og har solgt i nærheden af 2 millioner CDér (i flg. NCB.)  Deres popularitet skyldes vel nok, at de aldrig har lagt sig fast på en bestemt stil, men altid været ærlig over for de sange de skulle synge. De synger nemlig kun sange, som de selv helt kan gå ind for, som de siger Citat: ”Det ville jo være forfærdeligt hvis en sang blev et hit, og vi så ikke selv kunne lide den”. Citat slut.
 
Lis og Per har igennem deres karriere fået lov til at optræde sammen med mange dejlige kolleger, og optræder da også stadig med disse, når der er en chance for det, Store kendte musikere bla. Wandy Tworek og Bent Vig og John Godtfredsen har medvirket på deres indspilninger, nogle under pseudonym, da de ellers ikke ville blive respekteret i deres musikkredse som er rock. Men som de sagde, pengene er jo gode nok. Det viser bare hvor store barriere der er i branchen.
 
Da de startede sang de både tysk – engelsk – norsk – dansk i en stor blanding, men en dag, da de havde optrådt, kom en dame hen til dem og sagde: ”De er søde de sange I synger, men hvorfor synger I på så mange sprog. Er I flove over at være Danske ”. Da de kørte hjem, talte de om, at damen havde ret.
 
Da de kom hjem, begyndte de at skrive alle de sange, som de havde på andre sprog, om til dansk, og fra den dag sang de kun på dansk. Det er måske også en af grundene til at de blev Dansk Kultur Arv og deres liv er nu gemt for eftertiden på Det Kongelige Bibliotek.Lis og Per´s karriere har bragt dem til Spanien mange gange, de har sunget i Tyskland bla. I Sct Michaelis Kirke og flere gange, også på Tysk TV.  De har sunget i Sverige – i Norge, også på TV, og sidst var de inviteret til Canada for at give 2 koncerter i Toronto –  utallige gange har de været på Dansk TV og Radio udsendelser, også i de hyggelige Morgennisserne var de med –og i Trafik Radioen Sammen med Lars E Christiansen – Søndags Matiné sammen med Johannes Rasmussen i Radioens koncertsal hvor de bl.a. spillede med Peder Kragerup.  Flere udsendelser med Jørgen dé Mülius. Kjeld Heick´s hyggelige udsendelser i TV og jeg kunne blive ved. De danske ugeblade har haft mange artikler om Lis og Per, så de er om nogen, er blevet folkeeje. Så det er ikke sært, at de stadig er meget efterspurgte ude omkring i landet.
 
De har altid kæmpet for Lokalradioernes ret til at være med, da de altid har sagt, ”Hvis ikke lokal radioerne havde været her, havde de aldrig fået en chance”.
 
Lis og Per er da også stadig helt i toppen med deres musik, men er ikke bange for at tale parnasset imod, de er også voksne nok til at tage de øretæver, der følger med, det kan man jo konstatere ved at høre, at de ikke bliver spillet på Dansk Toppen mere, de seneste 3 Singler de har udgivet er ikke blevet præsenteret, det er ellers dejlige sange som er helt nye. og med meningsfyldte tekster som de jo er kendt for.
 
Men heldigvis er de stadig på scenerne rundt i det ganske land med deres dejlige sange, så vi kan glæde os til at høre dem i flere år endnu.

UA-72971612-1