70 butikker – Bus & S-tog lige til døren – 1400 Gratis P-pladser

Fastelavn i Egedal Centret

Lørdag d. 10 februar 2018 kl. 11. slår vi katten af tønden i Egedal Centret.

Deltagerne deles op i tre aldersgrupper. 0 - 6 årige slår katten af tønden på Centertorvet ved Kvickly. Her vil der være to tønder.

De 7 - 10 årige gør det på Søløvetorvet ved Netto, og endelig vil dem der er over 10 år gøre det på Midtertorvet.

Slagets gang styres på vanlig vis af FDF spejderne fra Stenløse/Veksø. Det er også dem der kårer den bedst udklædte i hver aldersgruppe, som hver vinder et gavekort til Legekæden. Der er selvfølgelig også præmier til både kattedronning og kattekongen i hver aldersgruppe.

Efter tøndeslagningen uddeles der fastelavnsboller og chokolademælk til alle deltagende børn. 

Julen 2017 i Egedal Centret

 
Lørdag den 2. december kl. 10:30 - 14:30
Juletoget kører gennem centret med start ved Netto.

Søndag den 3. december kl. 10:30 - 14:30
Vind flotte gaver i nissens lykkebod på Centertorvet ved Kvickly.


 
Lørdag den 9. december kl. 10:30 - 14:30 
Lav din egen bamse i bamsefabrikken på Midtertorvet.

Lørdag den 9. december kl. 10:30 - 11:15
Bubber underholder sammen med tryllekunstneren Gustav Lauesen og sangerinden Louise Dubiel. Det sker på Søstertorvet.

Søndag den 10. december kl. 10:30 - 14:30
Bag julekager i julebageriet på Søløvetorvet.Lørdag den 16. december kl. 10:30 - 14:30 
Julekarrusel på Søløvetorvet.

Søndag den 17. december kl. 10:30 - 14:30
Dekorer dit eget honninghjerte på Søstertorvet.


 
Lørdag den 23. december kl. 11:15 
Jul i Egedal. Kom og hjælp Ege med det sidste julepynt, så han kan blive ligeså fin som et rigtigt juletræ. Juletoget Futte kører børnene rundt i centret.

Vi får selvfølgelig også besøg af julemanden og hans familie som vil besøge Egedal Centret på forskellige tidspunkter i december.

Lis og Per synger julen ind

 
Til konceptet ”Gang i Danmark” er det tydeligt, at musik for det modne publikum i alle aldre, trækker folk til. Nu glæder ”Gang i Danmarks” sig til at høre Lis & Per synge et udvalg af egne og klassiske julehits. Der vil helt sikkert blive rig mulighed, for at synge med i en dejlig julestemning.
Lis og Per er jo om nogen et par, som har flyttet grænser med hensyn til Dansk Populærmusik, de har udgivet i nærheden af 50 CD produktioner og et væld af Singler. Ved læsning af lister fra NCB kan man se, at de er repræsenteret på mere end 100 udgivelser, og har solgt i nærheden af 2 millioner CDér (i flg. NCB.)  Deres popularitet skyldes vel nok, at de aldrig har lagt sig fast på en bestemt stil, men altid været ærlig over for de sange de skulle synge. De synger nemlig kun sange, som de selv helt kan gå ind for, som de siger Citat: ”Det ville jo være forfærdeligt hvis en sang blev et hit, og vi så ikke selv kunne lide den”. Citat slut.
 
Lis og Per har igennem deres karriere fået lov til at optræde sammen med mange dejlige kolleger, og optræder da også stadig med disse, når der er en chance for det, Store kendte musikere bla. Wandy Tworek og Bent Vig og John Godtfredsen har medvirket på deres indspilninger, nogle under pseudonym, da de ellers ikke ville blive respekteret i deres musikkredse som er rock. Men som de sagde, pengene er jo gode nok. Det viser bare hvor store barriere der er i branchen.
 
Da de startede sang de både tysk – engelsk – norsk – dansk i en stor blanding, men en dag, da de havde optrådt, kom en dame hen til dem og sagde: ”De er søde de sange I synger, men hvorfor synger I på så mange sprog. Er I flove over at være Danske ”. Da de kørte hjem, talte de om, at damen havde ret.
 
Da de kom hjem, begyndte de at skrive alle de sange, som de havde på andre sprog, om til dansk, og fra den dag sang de kun på dansk. Det er måske også en af grundene til at de blev Dansk Kultur Arv og deres liv er nu gemt for eftertiden på Det Kongelige Bibliotek.Lis og Per´s karriere har bragt dem til Spanien mange gange, de har sunget i Tyskland bla. I Sct Michaelis Kirke og flere gange, også på Tysk TV.  De har sunget i Sverige – i Norge, også på TV, og sidst var de inviteret til Canada for at give 2 koncerter i Toronto –  utallige gange har de været på Dansk TV og Radio udsendelser, også i de hyggelige Morgennisserne var de med –og i Trafik Radioen Sammen med Lars E Christiansen – Søndags Matiné sammen med Johannes Rasmussen i Radioens koncertsal hvor de bl.a. spillede med Peder Kragerup.  Flere udsendelser med Jørgen dé Mülius. Kjeld Heick´s hyggelige udsendelser i TV og jeg kunne blive ved. De danske ugeblade har haft mange artikler om Lis og Per, så de er om nogen, er blevet folkeeje. Så det er ikke sært, at de stadig er meget efterspurgte ude omkring i landet.
 
De har altid kæmpet for Lokalradioernes ret til at være med, da de altid har sagt, ”Hvis ikke lokal radioerne havde været her, havde de aldrig fået en chance”.
 
Lis og Per er da også stadig helt i toppen med deres musik, men er ikke bange for at tale parnasset imod, de er også voksne nok til at tage de øretæver, der følger med, det kan man jo konstatere ved at høre, at de ikke bliver spillet på Dansk Toppen mere, de seneste 3 Singler de har udgivet er ikke blevet præsenteret, det er ellers dejlige sange som er helt nye. og med meningsfyldte tekster som de jo er kendt for.
 
Men heldigvis er de stadig på scenerne rundt i det ganske land med deres dejlige sange, så vi kan glæde os til at høre dem i flere år endnu.

Bubber

 
Lørdag d. 9. december kl. 10:30 på Søstertorvet.

Bubber ønsker en fortryllende jul
Bubber har både tryllekunstneren Gustav Marcus Laursen og sangerinden Louise Dubiel med, når de tager rundt i landet og undersøger julestemningen. I showet vil de sammen sørge for, at for julehumøret op ved hjælp af sjov, sang og magi.

Gang i Danmark lover smil på læberne til børn og andre juleglade sjæle.

Bubber
Bubber er kendt af langt de fleste helt tilbage fra, at startede i sit badekar, henover div. TV programmer, hvor han har prøvet grænser af sammen med B. S. Christiansen, taget pulsen på Danmarks yderkroger, været med i Cirkus Arena og nu hvor han er en fast del af DR Ramasjang, såvel som historiefortæller i Ude & Hjemme.

 
 
Gustav Marcus Laursen
Gustav er nylig udklækket student, tryllekunstner, musiker og sanger. Han er med sine 20 år en ung mand, der har verden foran sig. Han har dog allerede turneret med Bubber før, da han i sommeren 2016 besøgte 48 danske byer med Gang i Danmark. Der blevet Gustav modtaget med stor beundring over hans evner som tryllekunstner, så vi venter spændt på, hvad han har med til os denne gang.
 
Louise Dubiel - syngende superhelt med en mission
Louise Dubiel er en sangerinde og sangskriver fra København...
Hun tonede første gang frem på fjernsynsskærmen i 2008 på Kanal 4’s talent-progam “Elsk Mig i Nat”. I 2009 deltog hun så i tv-showet “Talent” med sangen Forpulet Perfekt (Søde Søde Jakob), som blev et stort radiohit henover sommeren 2010. I 2013 deltog hun i det Danske Melodi Grand Prix med sangen Rejs Dig Op. Hendes charmerende publikumstække har fået hende op på alle de største og mindste danske scener. Hun har opvarmet for navne som Rasmus Seebach, Turboweekend og Anne Linnet. Louise skriver al sin musik selv og kalder det glad, skæv pop med finurlige tekster på dansk.
På denne tour synger Louise både et par klassiske julesange, samt hendes nyeste udgivelse.

UA-72971612-1